O mně

Moje fotka
Jsem milovník prvorepublikové nostalgie, dam v rukavičkách a pánů ve fracích, filmů pro pamětníky, starodávných fotek, rodinných památek, starožitných kousků a hlavně příběhů, které se staly...

pátek 17. září 2010

Vítejte;)

Vážení a milí návštěvníci, račte se pohodlně usaditi a na chvilenku lehce své zraky upříti do vzdálených minulých časů, kdy dámy sukně nosily až na zem a páni voněli po doutnících.
Zvu vás do světa Tony Zieglerové... Ráda bych vás prostřednictvím tohoto blogu pozvala nejen přímo k nám domů.
Tony je minulými časy tak posedlá, že se jim věnuje i ve svém tvoření. Pokud chcete nahlédnout, co nového vytvořila, navštivte její obchůdek (viz níže).
V blogu bych vám ráda dala občas nahlédnout pod pokličku, jak a co vyrábím, nakouknete do mého panelákového světa a taky do mého terpve rodícího se nového světa - našeho domu.
Krom starých časů miluju různé výtvarné a řemeslné techniky - od scrapartu, šití, patchworku, tkaní, přes klasiku jako háčkování, vyšívání, pletení po šperkařské záležitosti, paličkování a jiné další věci. Ráda zkouším nové techniky a ráda je mezi sebou kombinuju. Tvoření mě baví a taky živí (i v profesi se jím zabývám). Krom toho miluju zahradničení, zejména to bylinkové a taky s tím spojené tvoření z bylinek, zavařování. Jak budu mít chvilinku, pozvu vás k sobě na zahrádku;)