O mně

Moje fotka
Jsem milovník prvorepublikové nostalgie, dam v rukavičkách a pánů ve fracích, filmů pro pamětníky, starodávných fotek, rodinných památek, starožitných kousků a hlavně příběhů, které se staly...

pondělí 5. listopadu 2012

Bydlíme s Flerem - vyhlášení losování

KUK;) Jsem medvěd Máša od Godo a provedu vás po Zieglerovic kuchyni a odhalím správné odpovědi na soutěžní otázku - Najdete výrobky Flertvůrců? Bylo jich celkem 9....a já jsem první odtajnění. Vyrobila mě Godo přímo pro Tony výměnou za starodávné babičkovské látky. Máša se jmenuju po babičce Mařence, z jejíž zástěrky mám ouška a tlapky;)
Chňapky s kohouty  od PetryR. visí na úchytkách od Amélky (Flekyzdeky). A chňapka od Mariany (Rosemary) zase visí na porcelánových úchytkách od Plácačky;)

Rybí utěrka je od Svatky Tewy (Ateliér Tewa neboli LOTR) a ptačí utěrka je od Kosích sester;)
Mariana vyrobila i tohle srdíčko;)
Bydlím na téhlé staré almárce po babičce spolu s dalšími medvědy - a jedním z nich je taky Tonda - medvěd od MiNo;) Dole na obrázku máte jeho větší fotečku.

Tak to je on -Tonda;)

A kdo napsal jako jednoho z tvůrců i Tony, určitě neudělal chybu;)
Ruka naší šikovné houslistky Elišky zašátrala v osudí, kde se octlo 7 správných odpovědí a vylosována byla Delinka, která vyhrává sadu medvědích oříškových ozdůbek;)

 Hezké dny přeje za Tony medvědice Máša

3 komentáře:

  1. Toničko, moc se stydím, že jsem zapoměla zmínit Toničku. Vždyť z jejích ruček a rukou pana Zieglera je většina té nádhery. Gratuluju výherkyni ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Šári, Tony byla jen jedna z mnoha:)) Posíláme pěkné pozdravení od Zieglerů - i mamince;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tony to je krásná kuchyňka a ty nožičky, to jsem si přála - kuchyň na nožičkách, ale nakonec k tomu nedošlo. LOTR se těší z utěrek ;-) ať to vaří samo.

    OdpovědětVymazat